Info
 
FAKTA OM UNGDOMSSKOLEN Guldborgsund Ungdomsskole er en skole for unge, som hører under Guldborgsund Kommune. Her foregår mange former for undervisning. På denne hjemmeside kan du læse om, hvad der sker, hvor og hvornår.
 
HVOR KØRER UNGDOMSSKOLEBUSSERNE? Ungdomskolen har flere muligheder for at du gratis kan køre med bus til og fra vores undervisning. Du kan nærmere opstart se ruteforslagene under TRANSPORT her på siden. Vær opmærksom på, at ruterne kan blive ændret lidt når undervisningen starter.
 
HVAD ER UNGDOMSSKOLENS SMS-SERVICE? Det er meget vigtigt, at du oplyser dit eget mobilnummer, når du tilmelder dig et af ungdomsskolens tilbud! Det betyder nemlig, at vi kan sende dig beskeder eller relevante oplysninger på sms.
 
HVORFOR FÅR JEG IKKE POST FRA UNGDOMSSKOLEN? Det kan være fordi dit navn ikke står på postkassen. Post Nord returnerer hvert år mange breve til ungdomsskolens kon­tor, fordi elevens navn ikke er påført postkassen.
 
HVAD HVIS DER SKER ET UHELD? Ungdomsskolen ikke er dækket af en kommunal ulykkes­forsikring. Eleven er udelukkende dækket af en ulykkesforsikring, som hjemmet har tegnet. Vi opfodrer derfor kraftigt til, at forældre tegner en ulykkesforsikring på deres eget barn.
 
HVORNÅR STARTER UNGDOMSSKOLEN? Ungdomsskolens undervisning starter i uge 39. Første undervisningsaften er mandag den 25. september.
Men knallertskolen, klubber, GUC og andre har andre opstartsdatoer – dem kan du finde her på hjemmesiden.
 
HVAD KOSTER DET AT GÅ I UNGDOMSSKOLE? Undervisningen og de materialer, du skal bruge, er gratis. Kun hvis du skal bruge meget dyre materialer, vil du blive bedt om selv at være med til at betale. Skal du have jagttegn, traktorkørekort eller knallertbevis, er der også nogle udgifter forbundet med prøverne og beviset, som du selv skal betale. Du skal også betale for at være med på ture og rejser.
 
HVORDAN BETALER JEG TIL UNGDOMSSKOLEN? Du kan betale via Ungdomsskolens hjemmeside. Se betingelserne under HANDELSBETINGELSER.
 
FÅR JEG MERE AT VIDE OM UNGDOMSSKOLEN? Ja. I løbet af august vil en af lederne fra Ungdomsskolen komme på besøg på din skole og fortælle mere om ungdomsskoletilbuddet og også give dig svar på de spørgsmål, du har.
 
BLIVER ALLE UNGDOMSSKOLEHOLD OPRETTET? Nej desværre. Hvert år er der enkelte hold, der ikke kan oprettes, fordi der er for få tilmeldinger til holdet. Bliver holdet ikke opret­tet, får du besked senest en uge inden forventet start.
 
FÅR JEG PRÆCIST AT VIDE HVOR JEG SKAL MØDE HENNE? Er du tilmeldt et eller flere af Ungdomsskolens hold, får du inden opstart en sms med oplysninger om, hvor og hvornår du skal møde.
 
HVAD GØR JEG, HVIS JEG IKKE KAN KOMME TIL UNDERVISNINGEN? Ungdomsskolen er frivillig, du kan selv tilmelde dig. Men når du er tilmeldt, er din tilmelding bindende. Kan du af forskellige grunde ikke komme til undervisning i Ungdomsskolen, skal du melde afbud til din lærer.
 
HVAD ER MEGET VIGTIGT AT HUSKE? At din tilmelding skal sendes til Ungdomsskolen senest den 5 september. Til gengæld garanterer vi, at du har hørt fra os senest en uge før holdstart.
 
 
 
 
 
 


Senest opdateret 19.09.2017 13:28 af KRR