Væggerløse Ungdomsklub
 
Væggerløse Ungdomsklub
   
 
Væggerløsevej 11, 4873 Væggerløse - 54 16 62 70
Klubleder: Belinda Johnsen  e-mail: bejo@guldborgsund.dk
Mandag og torsdag kl. 19.00 – 22.00
Sæson: mandag den 28. august 2017 til torsdag den 3. maj 2018.
Væggerløse Ungdomsklub er en klub, hvor de unge fra Væggerløse og Guldborgsund mødes til hygge­ligt samvær i et trygt miljø. Du vil altid kunne møde engagerede voksne, der er parate til en snak eller hjælpe med nye ideer til aktiviteter og ønsker, som du gerne vil afprøve eller synes er spændende. Igennem medlemmernes klubudvalg og klubmøder, som vi afholder en gang om måneden, kan du få indflydelse på de ting, der skal foregå. Det er også i klubben, at du kan møde en masse nye jævnald­rende venner.
Væggerløse Ungdomsklub har mange forskellige tilbud man kan benytte sig af. F.eks. har vi airhockey, bordtennis, fodboldbord, computer, Wii, Playstation og andre former for spil. Man kan også komme og se fjernsyn eller høre musik.
Vi har nogle traditioner, som vi afholder eller deltager i hvert år. F. eks. Lan-parties, fastelavn, filmaf­tener (pige og drenge), Ungdomsskolens indendørs fodboldturnering m. m. Her er dine nye ideer også velkomne!
Vi er også på ture ud af huset. Det kan være en tur i biografen, gokart-banen eller i bowlingcenteret eller måske en shoppingtur til København.
Det er gratis at gå i vores ungdomsklub, men du skal meldes ind for at kunne benytte vores mange aktiviteter og tilbud.  
 
Det hele kan følges på vores side


Senest opdateret 15.08.2017 11:14 af KRR