Gå til sideindhold
Logo for GuldborgUng med teksten: GuldborgUng og 3 silhuetter af unge mennesker, der kommer med de holder i hånd - 2 piger og i midten en dreng.

Fashion & Design

Er du til syning, design, genbrug og miljøbevidsthed? Så er dette hold lige noget for dig!

 

På dette fantastiske hold, skal vi lære at sy indkøbsnet, toilettasker, schrunchies og upcycle dit eget tøj til en ny genbrugsversion. Vi tager udgangspunkt i genbrugsstoffer. Vi syr indkøbsnet af dine gamle bukser, et gammelt dynebetræk, et stykke stof fra genbrugen, din farmors gamle broderede dug eller noget helt andet…

 

Kun fantasien sætter grænser. Første aften kigger vi på hvilke stoffer du har, og hvor vi kan finde flere. Vi taler om, hvordan vi kan sy bedst muligt i genbrug og upcycle uden at skulle bruge en masse penge eller ressourcer på at finde materialer.

 

Vi gennemgår, hvad I hver især vil sy, dog vil vi følge mit program i store træk, for at få den nødvendige træning i at klippe og sy.

 

Du kan godt være med på holdet uden de store forkundskaber i syning. Vi lægger stor vægt på hyggen, samværet og de gode samtaler – som også kan handle om andet end syning.

Info
#2.643
Tir. 18:00-21:00
Startdato
26. september 2023.
Slutdato
12. marts 2024.
17 undervisningsgange
Aldersgruppe
Til og med 17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
12
Tilmelding fra
28.06.2023
Tilmelding til
03.09.2023
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Anja Elisa Berner Hacke Friis
Placering

Nordbyskolen
placeholder placeholder
Nordby Allè 2
4800 Nykøbing F


Senest opdateret 19.04.2024 12:50 af RJ
Apricore logo