Gå til sideindhold
Logo for GuldborgUng med teksten: GuldborgUng og 3 silhuetter af unge mennesker, der kommer med de holder i hånd - 2 piger og i midten en dreng.

Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser

Gældende fra 1.2.2012

Institutionsinformationer

Guldborgsund Ungdomsskole

Thorsensvej 11, 2.sal
4800 Nykøbing F.

Web: www.guldborgung.dk

 

Guldborgsund Kommune

E-mail: ungdomsskolen@guldborgsund.dk

Tel: +45 5473 1422

CVR - nr.: 29188599

 

På www.guldborgung.dk kan du tilmelde dig ture og arrangementer via vores hjemmeside.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

 

Betaling

På www.guldborgung.dk kan der betales med følgende kort:

  1. Dankort, Visa/Dankort  

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.guldborgung.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved bestilling.

 

Ordrebekræftelse

Du skal, efter at tilmelding/køb er gennemført, selv printe din kvittering ud. Køber er selv ansvarlig for at have en funktionsdygtig printer. Der er ikke mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til ungdomsskolen@guldborgsund.dk

 

Returret

Skulle du mod forventning fortryde tilmeding til en aktivitet, vil det indbetalte beløb kun refunderes i tilfælde af, at Ungdomsskolen aflyser aktiviteten. 

 

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger du afgiver til www.guldborgung.dk i forbindelse med køb videregives på ingen måde til tredje part.


I forbindelse med den elektroniske betaling lagres ingen kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via PBS godkendte Quickpay Gateway betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulig sikkerhed via en krypteret SSL- forbindelse efter forskrifter fra PBS.


Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail er nødvendige for at kommunikere elektronisk med dig. Disse øvrige data transmitteres ikke krypteret. Oplysninger gemmes som minimum i 5 år jfr. kravene i Bogføringsloven. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger.

 

Sikkerhed ved online betaling

Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt, at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker, når du betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din konto, og du ikke kender til denne betaling, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o. lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto.
Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik, som har trukket beløbet.


Du kan læse mere om online køb, betaling og sikkerhed på følgende sider:


PBS: www.betaling.dk - Forbrugerrådet: www.fbr.dk - Forbrugerrådet: www.forbrugersikkerhed.dk - Forbrugerstyrelsen: www.fs.dk - Forbrugerstyrelsens karakterbog: www.net-tjek.dk - Forbrugerinformation: www.fi.dk

      

Hvis du har spørgsmål vedr. køb og betaling, er du velkommen til at skrive til os.

 

Med venlig hilsen

Guldborgsund UngdomsskoleSenest opdateret 08.12.2022 09:53 af RJ
Apricore logo