Gå til sideindhold
Logo for GuldborgUng med teksten: GuldborgUng og 3 silhuetter af unge mennesker, der kommer med de holder i hånd - 2 piger og i midten en dreng.

Væggerløse Ungdomsklub

Væggerløse Ungdomsklub er en klub, hvor de unge mødes til hygge­ligt samvær i et trygt miljø. Du vil altid kunne møde engagerede voksne, der er parate til en snak eller hjælpe med nye ideer til aktiviteter og ønsker, som du gerne vil afprøve eller synes er spændende.

 

Igennem medlemmernes klubudvalg og klubmøder, som vi afholder en gang om måneden, kan du få indflydelse på de ting, der skal foregå. Det er også i klubben, at du kan møde en masse nye jævnald­rende venner.

 

Væggerløse Ungdomsklub har mange forskellige tilbud man kan benytte sig af. Vi har f.eks.  airhockey, bordtennis, fodboldbord, computer, Wii, Playstation og andre former for spil. Man kan også komme og se fjernsyn eller høre musik.

 

Vi har nogle traditioner, som vi afholder eller deltager i hvert år. F. eks. Lan-parties, fastelavn, filmaf­tener (pige og drenge), Ungdomsskolens indendørs fodboldturnering m. m. Her er dine nye ideer også velkomne!

 

Vi er også på ture ud af huset. Det kan være en tur i biografen, gokart-banen eller i bowlingcenteret eller måske en shoppingtur til København.


Det hele kan følges på vores facebook side:

https://www.facebook.com/V%C3%A6ggerl%C3%B8se-Ungdomsklub-VUK-672106612823826/

Væggerløsevej 11,
4873 Væggerløse

Telefon 50 77 30 86

 

Klubleder:
Carl Bundgaard Ravn
Mail: cabr@guldborgsund.dk


Sæson:

Mandag 21. august 2023 - onsdag 24. april 2024


Åbent:

Mandag og onsdag kl. 18.30 - 21.30

 

Tilmelding:

Du skal ikke tilmelde dig på forhånd. Du dukker bare op i klubben.Senest opdateret 28.06.2023 10:11 af RJ
Apricore logo