Gå til sideindhold
Logo for GuldborgUng med teksten: GuldborgUng og 3 silhuetter af unge mennesker, der kommer med de holder i hånd - 2 piger og i midten en dreng.

EVENTS

GULDBORGUNG MESTER

GuldborgUng Mester er en konkurrence for elever, der går i 6. klasse.
Konkurrencen er inspireret af Stormester fra TV.

Denne version foregår i hold og fokuserer på samarbejde og at bringe forskellige kompetencer i spil. Der er skøre og skæve opgaver, hvor man skal bruge noget matematik, kommunikation, balance og kreativitet. 

Hvem kan deltage?

Det kan elever, der går i 6. klasse. Klasserne bliver på skift inviteret af Ungdomsskolen. 

Eventet afholdes 2 gange om året, som udgangspunkt i marts og i oktober.

 

Er du nysgerrig?

Du er velkommen til at kontakte Rikke Jakobsen på tlf. 25 18 03 16 eller mail rija@guldborgsund.dk, hvis du vil vide mere om GuldborgUng Mester. 

TRAFIKDAG

I samarbejde med Sikker Trafik, politi og bedredskab i Guldborgsund Kommune arrangerer Ungdomsskolen trafikdag for 8. klasser i kommunen én gang årligt. 

 

Trafikdagen indeholder en iscenesat knallertulykke med opkald til alarmcentralen og efterfølgende udrykning af beredskab. Eleverne får derfor syn for sagen, når de ser ulykken håndteret af de forskellige parter.

 

Efterfølgende er der paneldebatter med fx. Falck, politi, en sygeplejerske m.v. samt ambassadører fra Sikker Trafik, som selv har været ude for alvorlige ulykker.  

Formålet med dagen er at få de unge til at reflektere over, hvad der kan ske, hvis man ikke bevæger sig sikkert i trafikken og deraf konsekvenserne for en selv og ens nærmeste.

 

Er du nysgerrig?

Du er velkommen til at kontakte Michael Jensen på tlf. 2518 0315 eller Rikke Jakobsen på tlf. 25 18 03 16, hvis du vil vide mere.  Senest opdateret 20.03.2024 11:10 af RJ
Apricore logo