Gå til sideindhold
Logo for GuldborgUng med teksten: GuldborgUng og 3 silhuetter af unge mennesker, der kommer med de holder i hånd - 2 piger og i midten en dreng.

Generelt

Her finder du forskellige nyttige oplysninger:

 

Ungdomsskolens SMS-service
Det er meget vigtigt, at du oplyser dit eget mobilnummer, når du tilmelder dig et af ungdomsskolens tilbud. Det betyder nemlig, at vi kan sende dig beskeder eller relevante oplysninger på SMS.

 

Hvornår starter Ungdomsskolen?

Ungdomsskolens fritidsundervisning og valgfag under åben skole starter i uge 39. 

Knallertskolen og ungdomsklubberne har andre opstartsdatoer – dem kan du finde her på hjemmesiden.

 

Hvad koster det at gå i Ungdomsskolen?

Undervisningen og de materialer, du skal bruge, er gratis. Kun hvis du skal bruge meget dyre materialer, vil du blive bedt om selv at være med til at betale. Skal du have jagttegn, traktorkørekort eller knallertbevis, er der også nogle udgifter forbundet med prøverne og beviset, som du selv skal betale. Du skal også betale for at være med på ture og rejser.

 

Hvordan betaler jeg til Ungdomsskolen?

Du kan betale via Ungdomsskolens hjemmeside. Se betingelserne under HANDELSBETINGELSER.

 

Får jeg mere at vide om Ungdomsskolen?

Ja. I løbet af august vil en af lederne fra Ungdomsskolen komme på besøg på din skole og fortælle om alle ungdomsskoletilbuddene og give dig svar på de spørgsmål, du evt. har.

 

Bliver alle ungdonsskolehold oprettet?

Nej desværre. Hvert år er der enkelte hold, der ikke kan oprettes, fordi der er for få tilmeldinger til holdet. Bliver holdet ikke opret­tet, får du besked senest en uge inden forventet start.

 

Får jeg præcis at vide, hvor jeg skal møde?

Er du tilmeldt et eller flere af Ungdomsskolens hold, får du inden opstart en SMS med oplysninger om, hvor og hvornår du skal møde.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan komme til undervisningen?

Ungdomsskolen er frivillig, du kan selv tilmelde dig. Men når du er tilmeldt, er din tilmelding bindende. Kan du af forskellige grunde ikke komme til undervisning i Ungdomsskolen, skal du melde afbud til din lærer.

 

Hvad hvis der sker et uheld?

Ungdomsskolen er ikke dækket af en kommunal ulykkes­forsikring. Eleven er udelukkende dækket af en ulykkesforsikring, som hjemmet har tegnet. Vi opfodrer derfor kraftigt til, at forældre tegner en ulykkesforsikring på deres eget barn.

 

Persondataforordning og Ungdomsskolen:

Vi indsamler de oplysninger om dig, som vi har brug for i behandlingen af din henvendelse. Registrering, behandling og sletning af dine oplysninger sker i overensstemmelse med

Persondataforordningen.

 

Har du spørgsmål til ovennævnte, kan du kontakte Guldborgsund Kommunes databeskyttelsesrådgiver (DPO):

 

Bech-Bruun Advokatpartnerselskab

Langelinie Allé 35

2100 København Ø

Telefon: 72 27 30 02

Sikker beskedfunktion: https://dpo.bechbruun.com/guldborgsund.Senest opdateret 08.12.2022 09:40 af RJ
Apricore logo