Gå til sideindhold
Logo for GuldborgUng med teksten: GuldborgUng og 3 silhuetter af unge mennesker, der kommer med de holder i hånd - 2 piger og i midten en dreng.

For forældre

Vi er et kommunalt fritidstilbud, som unge bosat i Guldborsund Kommune kan benytte fra de starter i 7. klasse til de fylder 18 år. 

 

Vores mange tilbud kan overordnet inddeles i disse hovedområder.

 

Åben skole

Åben skole er fag som udbydes på dit barns folkeskole som valgfag. Det vil sige, at dit barn kan vælge disse valgfag i stedet for valgfag udbudt på egen skole. 

 

Fritidsundervisning

Disse hold foregår i fritiden, dvs. typisk om aftenen ca. kl. 18.00 - 21.00. Her er undervisning i alt muligt forskelligt indenfor f.eks. sportkreativitet, sprog og meget mere. 

 

Heltidsundervisning

Undervisning for unge der har brug for at få suppleret deres fag fra folkeskolen eller brug for støtte og et fagligt løft til at komme tilbage til folkeskolen igen. Tilmelding hertil kræver som min. henvendelse til Ungdomsskolen. 

 

Camps

Vores camps er intensive læringsforløb for unge i 7. klasse, der har udfordringer med dansk og/eller matematik. Tilmelding hertil kræver forudgående kontakt til egen skole.

 

Klubber

Vi har 9 ungdomsklubber fordelt rundt i kommunen. Her kan unge fra 7. klasse – 10.

klasse mødes på tværs. Der er altid min. 2 klubmedarbejdere til stede på klubaftner, og der bliver lavet en masse aktiviteter, som de unge selv har indflydelse på.

 

Knallert

Vores knallertundervisning har særlige retningslinjer, til- og afmelding m.m. Se derfor FAQ under knallert.

 

Rejser og ture

Hver sæson tilbyder vi en række rejser og ture i ind- og udland som f.eks. ture til København, Malmø og Paris

  

Hvad koster det?

Mange aktiviteter er gratis, mens andre kræver, at man selv betaler en del af det. Det fremgår under hvert enkelt holdhvad det koster at deltage.

 

Hvordan tilmelder jeg mit barn?

Se under den enkelte aktivitet, hvordan dit barn tilmelder sig. Det er dit barns CPR-nr., der skal bruges under fritidsundervisning og rejser/ture.

 

Vores klubber kræver ikke tilmelding. Her møder man bare op. 

 

Hvordan får jeg information om den aktivitet, mit barn er tilmeldt?

Dit barn modtager en SMS, når han/hun er tilmeldt. Afhængig af hvilken aktivitet, det handler om og hvor meget information, vi skal give, kontakter vi både dig og dit barn på mail og/eller SMS. Det er derfor vigtigt, at profilen altid er opdateret med mailadresse og telefonnummer.

 

Hvad kan jeg betale med?

Du kan betale med de fleste betalingskort og MobilePay.

 

Hvad hvis dit barn bliver syg eller ikke kan komme alligevel?

Hvis dit barn er forhindret i at deltage, skal give besked til enten den lærer, som underviser på holdet eller til kontoret. Det er vigtigt, at giver besked, da der kan være venteliste.


Kan jeg få pengene tilbage?

Vi giver kun penge tilbage i meget særlige tilfælde, som f.eks. ved sygdom.

 

Hvilke regler er der i Ungdomsskolen?

1) Ingen alkohol eller andre former for rusmidler. Man må hverken købe, indtage eller være påvirket, når man deltager i vores aktiviteter. Dette gælder selvfølgelig også de voksne.

2) Ingen rygning.

3) Man skal opføre sig ordentligt. Det er vores oplevelse, at alle ved, hvad det betyder. 

 

Hvad hvis mit barn kommer til skade?

Guldborgsund Kommune har ingen forsikring, som dækker elever. Vi opfordrer derfor alle forældre til at tegne en fritids-/ulykkesforsikring for deres barn. 

 

Hvad hvis mit barn har særlige behov?

Har dit barn særlige behov, så skriv til os på ungdomsskolen@guldborgsund.dk eller ring på telefon 54 73 14 22. Så får vi en snak om, hvordan vi bedst tager hånd om dit barn. I Ungdomsskolen er der plads til alle.


Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

 Senest opdateret 14.06.2023 09:28 af RJ
Apricore logo