Gå til sideindhold
Aktiviteter / Knallert / FAQ

FAQ

 

 

Skal jeg have førstehjælpskursus for at få knallertkørekort?

Ja, når du tilmelder dig til knallertundervisningen, tilmelder du dig automatisk til førstehjælpskursusdelen, og bliver indkaldt hertil inden knallertundervisningen starter.

 

Må jeg have fravær til noget af undervisningen?

Nej, du skal deltage i hele undervisningsforløbet. Både til førstehjælp, teoriundervisningen og til den praktiske undervisning.


Hvad koster det?

Prisen er kr. 750,- og det er inkl. knallertundervisningen og førstehjælpsdelen. Udebliver du fra undervisningen eller springer du fra midt i forløbet, bliver pengene ikke refunderet.


Hvornår skal jeg tilmelde mig?

Du skal tilmelde dig i god tid. Når du er fyldt 14 år, skal du tilmelde dig undervisningen så vi kan planlægge holdene i god tid. Og husk, at du er først tilmeldt når du har betalt.


Hvor vil undervisningen foregå?

Førstehjælp og teoriundervisning foregår i ungdomsskolens undervisningslokale på Thorsensvej 11, 2. sal, 4800 Nykøbing F. Praktisk undervisning vil foregå dels på manøvrebane, og dels i trafikken i Nykøbing F.


Hvor skal jeg til prøve?

Teoriprøven vil foregå i dit undervisningslokale, og den praktiske prøve vil foregå fra Thorsensvej 11. Nykøbing F.


Hvad hvis jeg dumper?

Hvis du dumper til teoriprøven eller den praktiske prøve, kan du gå op til en ny prøve. Dette koster kr. 230,-


Hvad sker der når jeg har bestået?

Når du har bestået teoriprøven og den praktiske prøve, vil du modtage dit kørekort med posten. Dette er gyldigt fra den dag du fylder 15 år.


Er traktorkørekort også gyldigt som knallertkørekort?

Nej, efter den 19. januar 2013 gælder et traktorkørekort ikke længere til knallertkørsel. De to kørekort skal tages separat. Senest opdateret 16.12.2022 08:42 af RJ
Apricore logo